Site icon NewsIT

Έμμα Ραντουκάνου – Μαρία Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός για την Ελληνίδα τενίστρια στο Wimbledon

05.07.2024 | 21:24
Έμμα Ραντουκάνου – Μαρία Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός για την Ελληνίδα τενίστρια στο Wimbledon

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 5, 2024 Greece's Maria Sakkari in action during her third round match against Britain's Emma Raducanu REUTERS/Paul Childs

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρήκε λύσεις σε κανένα σημείο του αγώνα με την Έμμα Ραντουκάνου για τον τρίτο γύρο του Wimbledon, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και να αποκλειστεί από τη συνέχεια του βρετανικού Γκραν Σλαμ.

Δεχόμενη μπρέικ από το πρώτο γκέιμ του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό στον αγώνα και επέτρεψε στην Έμμα Ραντουκάνου να επιβληθεί εύκολα στο ματς και να φθάσει στη νίκη και την πρόκριση στους “16” του Wimbledon.

Η Βρετανίδα έκανε “πάρτι” στο πρώτο σετ και έφθασε εύκολα στο 6-2, ενώ βρήκε γρήγορα ένα μπρέικ και στο δεύτερο σετ, για να το “κλείσει” με ένα δεύτερο για το 6-3 και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του βρετανικού Γκραν Σλαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, έχασε από την πλευρά της την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Wimbledon, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό ως Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο135 του κόσμου.

Emma Raducanu | Winning moment | Third round | Wimbledon 2024

Η Σάκκαρη αναμένεται πλέον να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, με την πρόσληψη και νέου προπονητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version