Site icon NewsIT

Εμμανουήλ Καραλής – Αναστασία Μαγαλιού: Ποια είναι η σύντροφος του Έλληνα πρωταθλητή του επί κοντώ

08.09.2024 | 12:40
Εμμανουήλ Καραλής – Αναστασία Μαγαλιού: Ποια είναι η σύντροφος του Έλληνα πρωταθλητή του επί κοντώ

Ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού είναι μαζί τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει την καλύτερη χρονιά της ζωής. Σε επαγγελματικό επίπεδο τουλάχιστον. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και μπαίνοντας στο κλειστό κλαμπ των αθλητών που έχουν περάσει τα 6 μέτρα.

Ο “Μανόλο” δεν είναι μόνος σ’ όλη αυτή την προσπάθεια. Έχει πάντα στο πλευρό του, τους γονείς του και την αδερφή του, αλλά και την κοπέλα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life, η σύντροφος του Εμμανουήλ Καραλή ονομάζεται Αναστασία Μαγαλιού και είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο της χρονιάς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino, ενώ η Αναστασία ήταν παρούσα και στο Παρίσι, παρακολουθώντας από κοντά τον σπουδαίο αγώνα του “Μανόλο”.

Οι δυο τους, πάντως, είναι πολύ διακριτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή γι’ αυτό και οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες.

Η νεαρή Αναστασία έχει σπουδάσει ψυχολογία, αγαπά πολύ τα ταξίδια αλλά και τα σπορ, ενώ έχει ασχοληθεί και η ίδια παλαιότερα με τον στίβο. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version