Τρίτη, 6 Αυγ.
28oC Αθήνα

Εμμανουήλ Καραλής: Είχα πει ότι θα φύγω με μετάλλιο, θα περάσω άμεσα τα 6μ.

Εμμανουήλ Καραλής: Είχα πει ότι θα φύγω με μετάλλιο, θα περάσω άμεσα τα 6μ.

Συγκινητικός όχι μόνο στον αγώνα του, που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση στα 5.90μ., αλλά και στις δηλώσεις του μετά την τεράστια επιτυχία του ο Εμμανουήλ Καραλής.

Μην έχοντας συνειδητοποιήσει ότι είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ με ένα συνταρακτικό μήνυμα: να μην τα παρατάει ποτέ κανείς.

Τώρα που ηρέμησα, σκέφτομαι ό,τι δυσκολίες έχω περάσει, κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς και όλα αυτά με έκαναν έναν δυνατό άνθρωπο, που έχει αυτοπεποίθηση και έναν άνθρωπο τρίτο Ολυμπιονίκη, είπε αρχικά ο Έλληνας άλτης, σημειώνοντας ότι έχει καλές και κακές στιγμές.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, με διάθεση και χιούμορ, ζήτησε από τα νέα παιδιά «να πιστεύουν στα όνειρά σας, να μην τα παρατάνε, με επιμονή, υπομονή και πίστη στον εαυτό τους, θα σε καταφέρουν να κάνουν θαύματα. Μου τα έλεγαν όταν ήμουν μικρός και έλεγα “τι μου λένε”».

«Ήθελα να πάρω ένα μετάλλιο, είχα πει στην οικογένειά μου θα φύγω από εδώ με ένα μετάλλιο. Τα κατάφερα, έβαλα τα κλάματα στους γονείς μου, τους ευχαρίστησα για την ενέργεια που μου έχουν δώσει τόσα χρόνια. Δεν έχω καταλάβει τι έχω κάνει ακόμα.

Όταν μου είπαν ότι είμαι τρίτος, συγκινήθηκα, έβαλα τα κλάματα αλλά έπρεπε να συγκεντρωθώ.

 

Θα κάνω σύντομα 6 μέτρα, είναι στα άμεσα πλάνα μου. Αν δεν γίνει φέτος, θα γίνει του χρόνου. Να περάσεις τα 6 μέτρα μπαίνεις στο πάνθεον, το έχουν περάσει 20 αθλητές. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα τα περάσω», τόνισε ο Εμμανουήλ Καραλής, που χαρακτήρισε «κίνητρο» το χάλκινο μετάλλιό του!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις