Αθλητικά

Εμμανουήλ Καραλής: Η στιγμή που γέμισε αίματα μετά από ένα μικρό ατύχημα με το κοντάρι του στο Diamοnd League

Εγκατέλειψε με μικροτραυματισμό τον αγώνα στην Κίνα ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα του στο άλμα επί κοντώ του Diamond League στην Κίνα, καθώς έσκισε το χείλος του στην τελευταία του προσπάθεια και γέμισε αίματα.

Στη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθειά του στα 5,92 μέτρα, ο Εμμανουήλ Καραλής είχε ένα μικρό ατύχημα με το κοντάρι του και φάνηκε να ματώνει στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να εγκαταλείψει τον αγώνα στο Diamond League της Κίνας.

Παρόλα αυτά, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, κατέλαβε τη δεύτερη θέση του αγώνα, πίσω μόνο από τον Μόντο Ντουπλάντις, καθώς είχε προλάβει να πετύχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με 5,82 μέτρα.

Ο Καραλής έχασε έτσι την ευκαιρία για μία νέα μεγάλη επίδοση στο άλμα επί κοντώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα