Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Ναντζίνγκ στην Κίνα, αφού πέρασε τα 6,05 μέτρα και “τρέλανε” τον κόσμο.
Σε “δαιμονιώδη” φόρμα ο Εμμανουήλ Καραλής έδωσε μία ακόμη μεγάλη παράσταση μέσα στο 2025 και στο υψηλότερο επίπεδο του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, κατάφερε να “σπάσει” ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρότι είχε ήδη εξασφαλίσει το ασημένιο μετάλλιο, ο “Manolo” δεν αρκέστηκε σε αυτό και συνέχισε να… ίπταται στην Κίνα, για να πετύχει και την καλύτερη επίδοση της καριέρας του στα 6,05 μέτρα, βάζοντας δύσκολα στο Ντουπλάντις για το χρυσό μετάλλιο.
Το νέο πανελλήνιο ρεκόρ του Καραλή στα 6,05 μέτρα
Ο Καραλής κατείχε ήδη το πανελλήνιο ρεκόρ με το άλμα του στα 6,02 μέτρα στο Κλερμόν-Φεράν στις 28 Φεβρουαρίου 2025.