Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ενα γκολ και δυο δοκάρια για τον Λεβαδειακό! Πολύτιμο τρίποντο

Ενα γκολ και δυο δοκάρια για τον Λεβαδειακό! Πολύτιμο τρίποντο

Eνα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Λεβαδειακός κόντρα στην Ξάνθη, την οποία νίκησε 1-0 στη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου άνοιξε το σκορ και είχε και ένα δοκάρι.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και το ματς μοιρασμένο. Στο
15′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν ο Φαβάλι έκανε τη σέντρα. Ο Μάντζιος, που είχε πάρει -σε μεγάλο βαθμό- πάνω του την επίθεση της ομάδας του, “έπιασε” την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το Τσέναμο. Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 25′. Επιασε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα χτύπησε στην οριζόντια δοκό…

Στο 33′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Ντομοβτσίσκι με ανάποδο ψαλίδι!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός είχε και πάλι τον πρώτο λόγο και έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 65′. Τότε, είχε ένα ακόμη δοκάρι… Ο Μανώλας απέφυγε τον Σολτάνι, έκανε το σουτ με το εξωτερικό και η μπάλα “φρέναρε” στο αριστερό δοκάρι.

Η Ξάνθη προσπάθησε να ανέβει από το 70′ και μετά, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.

Λεβαδειακός: Βερέμκο (32′ Τσιντώτας), Στάθης, Ουόν, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Μαχαίρας, Νικολάου, Φαβάλι (46′ Φαβάλι), Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι (77′ Ναβάρο), Μάντζιος
Ξάνθη: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φάρκας, Ζαραδούκας (46’Παπαστεριανός), Χερέα, Έλτον, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (67′ Τριάδης), Σολτάνι, Ράνος (46′ Καπετάνος)
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε