Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ένας… δραματικός βαθμός, μια “super” ισοπαλία από Καλλονή και Ξάνθη!

Ένας… δραματικός βαθμός, μια “super” ισοπαλία από Καλλονή και Ξάνθη!

Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Μυτιλήνη, εκεί όπου Καλλονή και Skoda Ξάνθη ήρθαν ισόπαλες (2-2). Οι Ακρίτες παραλίγο να πάρουν τη νίκη με… τυχερό γκολ στο 85′, αλλά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, στην τελευταία φάση του ματς!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε πολύ καλά στον αγώνα, ελέγχοντας τον ρυθμό του και έχοντας στην κυκλοφορώντας καλά την μπάλα. Οι νησιώτες έδειξαν να μην πατάνε καλά και κάνοντας αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου επέτρεψαν στη Ξάνθη να κερδίζει συνεχώς μέτρα προς την περιοχή του Δαύκου. Έτσι, το 1-0 από τον Σολτάνι στην πρώτη φάση του ματς (7′) ήρθε πολύ… φυσιολογικά! Η ατυχία όμως “χτύπησε” τους φιλοξενούμενους λίγο αργότερα, αφού ο σκόρερ αντιμετώπισε πρόβλημα στον προσαγωγό του κι έγινε αλλαγή με τον Μπαξεβανίδη.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά σιγά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Δάφκου, αφήνοντας όμως κενά στην άμυνα τους, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Ακρίτες. Η ισοφάριση πάντως ήρθε στο 38′, με τον Μανούσο να πλασάρει μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή για το 1-1. Τα τελευταία λεπτά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πέρα από την απίστευτη χαμένη ευκαιρία ων φιλοξενούμενων (στο 41′ ο Τσαμπούρης έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Ντιμιτρόφ μετά από γύρισμα του Μπέρτου) είχαμε και την αποβολή του Λουτσέσκου από τον πάγκο τους.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό, με την Καλλονή να παίρνει το… πάνω χέρι και να πιέζει για το γκολ. Μάλιστα, στο 52′ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1, με τον Ουκάρ να στέλνει εξ επαφής την μπάλα άουτ, ενώ στο 61′ ο Μπαξεβανίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Ούκα.

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι Ξανθιώτες άντεξαν και κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασαν στο 1-2. Στο 85′ η τύχη ήταν με το μέρος των Ακριτών, αφού από κόντρα στο πόδι του Καπετάνου, η μπάλα έφτασε στον Χερέα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό όμως δεν ήταν το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Μπαργκάν σέντραρε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για χέρι του Μπέρτου (πήγαινε να το μαζέψει) . Ο Μανούσος ανέλαβε να το εκτελέσει και να διαμορφώσει το 2-2 στη λήξη.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (Μπουρούς 89′), Κλαντρούμπσκι (Καλτσάς 46′), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Ζαραδούκας (Ουάλας 60′), Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ (Νιέτο 71′), Χερέα, Σολτάνι (Μπαξεβανίδης 13′), Λουσέρο, Καπετάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε