Site icon NewsIT

Εντυπωσιακά! Η αποκάλυψη των νέων γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟ – VIDEO)

25.04.2016 | 16:17
ΦΩΤΟ aekfc.gr

ΦΩΤΟ aekfc.gr

Τα νέα γραφεία της ΑΕΚ άνοιξαν τη Μεγάλη Δευτέρα τις πόρτες τους στους εκπροσώπους του Τύπου, που ξεναγήθηκαν από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα νέα γραφεία στο Μαρούσι, πολύ κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν είναι μόνο επιβλητικά και εντυπωσιακά στην όψη αλλά είναι -κυρίως- υπερσύγχρονα και απολύτως λειτουργικά για τα στελέχη και τους υπαλλήλους της εταιρείας που εργάζονται σε αυτά.

Το νέο παλάτι της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του για τους εκπροσώπους του Τύπου τη Μ. Δευτέρα, οι οποίοι ξεναγήθηκαν από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στεγάζονται σε οχτώ επίπεδα (από το -2 μέχρι τον πέμπτο όροφο) και εξυπηρετούν με άψογο τρόπο όλες τις διοικητικές υπηρεσίες της ομάδας, που για πρώτη φορά στην ιστορία της στεγάζεται σε ένα αποκλειστικής χρήσης κτίριο.

Η μορφολογία των εσωτερικών χώρων αποπνέει σύγχρονη σεμνή πολυτέλεια ντυμένη στα χρώματα της ομάδας και δίνει ένα στίγμα δυναμισμού και υπεροχής.

Όλοι οι όροφοι είναι διαμπερείς, με συνεχείς τζαμαρίες που μεταφέρουν τη θεαματική άποψη του ΟΑΚΑ, αλλά και μεγάλου μέρους του Λεκανοπέδιου στο εσωτερικό των χώρων, δημιουργώντας μια άρρηκτη και συνεχή επαφή με το εξωτερικό γίγνεσθαι.

Από το ξεκίνημα του έργου στην εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου, όταν βάφτηκε σε μαύρο χρώμα, τοποθετήθηκαν τα αυτοκόλλητα, που συνδέουν την ομάδα με το παρελθόν της και την καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη με το moto «Μία ιστορία, Μία ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version