Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Εντυπωσίασαν οι τερματοφύλακες και όχι ο Ολυμπιακός με Μπριζ

ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc/
ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc/

Στο 0-0 “κόλλησε” το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Κουρασμένοι έδειξαν οι “ερυθρόλευκοι”, που δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, αλλά… κέρδισαν τους τερματοφύλακες τους, που βρέθηκαν σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε αρκετές δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στο πιο δυνατό τεστ των Πειραιωτών μέχρι στιγμής, απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου, η οποία είναι πιο έτοιμη, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα παίξει στο εγχώριο Σούπερ Καπ.

 

Τελικό. Κλαμπ Μπριζ – Ολυμπιακός 0-0. / Full-Time. Club Brugge K.V. – Olympiacos 0-0. #PreSeasonSummer2016 #olympiacos #football #belgium #OlyClu

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Στα θετικά για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι… εγκαινίασαν τη σκουρόχρωμη δεύτερη εμφάνισή τους, ήταν η θετική παρουσία του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα, Νίκολα Λεάλι, ο οποίος αγωνίστηκε για περισσότερο από μισή ώρα. Μαζί με τον Καπίνο, που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος, είχαν από μια πολύ καλή απόκρουση και έδειξαν πως θα βάλουν έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” στον Βίκτορ Σάντσεθ.

 

Η πρώτη συμμετοχή του Νίκολα Λεάλι! /@nik_lea93 first appearance! #PreSeasonSummer2016 #olympiacos #football #belgium #OlyClu #leali

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι θέλει δουλειά στο επιθετικό του κομμάτι, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλό του. Την ίδια ώρα, είχε και αρκετά θέματα πίσω, με το δίδυμο Μποτία-Ντα Κόστα να δείχνει για ακόμη μια φορά ότι δεν ταιριάζει. Άξιο αναφοράς, πως το ματς είχε πολλές στιγμές έντασης και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

Το “μελανό” σημείο της αναμέτρησης ήταν ότι προς το τέλος του αγώνα ο Άλαν Πουλίδο αποχώρησε με μυικό πρόβλημα σε μια απόπειρα αντεπίθεσης, με τον Μεξικανό να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να φανεί αν υπάρχει πρόβλημα για τον πρώτο προκριματικό με Χάποελ ή Σέριφ.

Κλαμπ Μπριζ: Μπουτέγ, Κουλς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Κλοντεμίρ, Βόρμερ, Ραφαέλοφ (46’ Ντιαμπί), Στορμ (77’ Οσέι-Μπερκόε), Βόσεν (67’ Γουέσλι), Ισκιέρδο (61’ Μπολινγκολί).

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (59‘ Λεάλι), Μποτία, Σιόβας (46’ Ντα Κόστα), Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού), Φιγκέιρας (65’ Φιγκέιρας), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης), Πουλίδο (75’ Σεμπά), Πάρντο (46’ Μανιάτης), Ιντέγε (59’ Τσόρι).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε