Site icon NewsIT

Επεισόδια στο Απόλλων – ΑΕΛ και αναβολή στο κυπριακό ντέρμπι

15.09.2024 | 21:55
Επεισόδια στο Απόλλων – ΑΕΛ και αναβολή στο κυπριακό ντέρμπι

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Το ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ στο στάδιο “Άλφαμέγα” για το κυπριακό πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε ποτέ. Πήρε αναβολή μετά τα επεισόδια που υπήρξαν μεταξύ οπαδών των φιλοξενούμενων και της αστυνομίας.

Μια ακόμη «μαύρη» ημέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς αναβλήθηκε το σημερινό (15.09.2024) ντέρμπι στη Λεμεσό, μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, λόγω επεισοδίων!

Τα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη του ματς ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΛ και της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να περάσουν κάποιο στο γήπεδο δίχως εισιτήριο ήταν αρκετό για να προκαλέσει την αναβολή του παιχνιδιού.

Η αστυνομία προειδοποίησε πως έπρεπε να βγουν όλοι οι οπαδοί της ΑΕΛ εκτός γηπέδου για να περάσουν ξανά από έλεγχο. Μετά από την πάροδο περίπου μισής ώρας, η πλειονότητά τους αποχώρησε, ωστόσο μικρή μερίδα παρέμεινε στο γήπεδο.

Οι αρχές έδωσαν νέο τελεσίγραφο και αφού έφυγαν σχεδόν όλοι η αστυνομία ενημέρωσε ότι το ματς δεν θα αρχίσει επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version