Site icon NewsIT

Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή η Λίβερπουλ πλησίασε πιο κοντά στο στέμμα! (video)

07.03.2020 | 16:45
Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή η Λίβερπουλ πλησίασε πιο κοντά στο στέμμα! (video)

Soccer Football - Premier League - Liverpool v AFC Bournemouth - Anfield, Liverpool, Britain - March 7, 2020 Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring their first goal Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Λίβερπουλ δεν γινόταν να χάσει ξανά και πραγματικά αυτό έγινε, αφού οι “κόκκινοι” παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Μπόρνμουθ, ανέτρεψαν την κατάσταση επικρατώντας με 2-1 και με 9 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος έφεραν τον τίτλο ακόμα πιο κοντά στο “Άνφιλντ”.

Το ότι δεν μπορεί να χάσει η Λίβερπουλ αυτό το πρωτάθλημα είναι κάτι ευρέως αποδεκτό εδώ και μήνες, αλλά μετά τα μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου δεκαημέρου, ποιος θα μπορούσε να κατηγορήσει τους οπαδούς της -που έχουν 30 χρόνια να γευτούν τη χαρά μίας τέτοια επιτυχίας- όταν “πάγωσαν” στο 8ο λεπτό που ο Γουίλσον έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μπόρνμουθ μέσα στο “Άνφιλντ” ;

Φέτος όμως δεν θα υπάρξουν θαύματα εις βάρος της Λίβερπουλ κι αυτό έθεσε να κάνει ξεκάθαρο αρχικά ο Σαλάχ, που ισοφάρισε στο 25′ με το 70ο του γκολ με τη φανέλα των “κόκκινων” σε 100 ματς, ενώ στο 33′ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος αφού ο Μανέ υπέγραψε το 2-1. Στη συνέχεια του ματς οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, αλλά τελικά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και το +25 από τη Σίτι, που έχει όμως και δύο ματς λιγότερα, εξασφαλίζει πως ο αυτός ο τίτλος δεν χάνεται.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version