Site icon NewsIT

Έπιασε κορυφή η ΑΕΚ! Ο Μάνταλος “καθάρισε” τον Πανιώνιο

20.05.2016 | 22:26
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο 57ο λεπτό, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, έχοντας έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει και την κούραση από την υπερπροσπάθεια που έκανε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου της ιστορία της. Να σημειωθεί πως δεν δόθηκε πέναλτι στην Ένωση σε χέρι του Ρισβάνη μέσα στην περιοχή ύστερα από σουτ του Κορδέρο στο 72′.

Ο αγώνας:

Μέτριο εώς κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η μοναδική καλή στιγμή της Ένωσης σημειώθηκε στο 10ο λεπτό, όταν ο Διούδης έκανε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Αραβίδη.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μπακασέτα στο 20ο λεπτό, με τον Ανέστη να αποκρούει το σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού των “κυανέρυθρων”.

Τελείως διαφορετικό το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ανοιχτά, με τον Πέτρο Μάνταλο να ανοίγει το σκορ στο 57ο λεπτό με δυνατό σουτ, έπειτα από κεφαλιά του Γιόχανσον. Στο 67ο λεπτό, ο Ανσαριφάρντ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ η ΑΕΚ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Τζιμπούρ, αλλά ο Διούδης δήλωσε “παρών”. Οι “κιτρινόμαυροι¨λίγο έλειψε να χασούν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο Ανέστης έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτάρα του Μπακασέτα στο 86ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας (90′ Τζανετόπουλος), Αραβίδης (71’ Κορδέρο), Τζεμπούρ (84’ Πέκχαρτ).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος (62’ Καραμάνος), Σιώπης (89′ Καθάριος), Χαλκιαδάκης, Μπακασέτας, Μασούρας (65’ Μπαργκάν), Ανσαριφάρντ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version