Αθλητικά

Η επική ανάρτηση του Πρίντεζη για τη Ραμόνα! Πανηγύρισε για τη νίκη της [pic]

Ο Γιώργος Πρίντεζης πανηγύρισε πρώτα το διπλό του Ολυμπιακού επί της Εφές Αναντολού για τη 14η αγωνιστική της Euroleague και στη συνέχεια χάρηκε... με τη νίκη της Ραμόνα Βλαντή στο "My Style Rocks". Δείτε το instastory που ανέβασε.

Η Ραμόνα Βλαντή κατέκτησε την πρώτη θέση στο “My Style Rocks”, γεγονός που έκανε… χαρούμενο τον Γιώργο Πρίντεζη. Η 33χρονη από τη Ρουμανία φαίνεται ότι ήταν η αγαπημένη του υπαρχηγού του Ολυμπιακού στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τελικού, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέβασε ένα ένα Instastory με τη φωτογραφία της Ραμόνα από τη “στέψη”, γράφοντας από κάτω: “Μπράβο Ραμόνα“!

Δείτε το instastory

printezis

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Διονύσιος Κοδέλλας στο NewsIt.gr: «Στόχος μας είναι η εξάπλωση των Special Olympics Hellas σε κάθε γωνιά της Ελλάδας»
«Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics δίνουν την ευκαιρία στα άτομα με αναπηρία να κοινωνικοποιηθούν και να νιώσουν αυτόνομοι», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas
Διονύσιος Κοδέλλας στο NewsIt.gr: «Στόχος μας είναι η εξάπλωση των Special Olympics Hellas σε κάθε γωνιά της Ελλάδας»