Site icon NewsIT

Επιστρέφει ακμαίος και με κέφι ο Πουλίδο

19.06.2016 | 17:46
Επιστρέφει ακμαίος και με κέφι ο Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο επιστρέφει στην Ελλάδα για να αρχίσει την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό και ελπίζει να έχει πιο σημαντικό ρόλο πια στους "ερυθρόλευκους".

Πριν φύγει από το Μεξικό μίλησε με τα ΜΜΕ, εκεί:«Από τη Δευτέρα (20/6) θα υποβληθώ σε κάποιες εξετάσεις και να δούμε τι θα γίνει στη νέα σεζόν, πρώτα ο Θεός. Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα, ενώ η κατάστασή μου στον Ολυμπιακό θα αλλάξει, καθώς με θεωρούν σημαντικό παίκτη μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς θα μπορέσω να κάνω και να δείξω νέα πράγματα τη νέα σεζόν».

Για τον Ολυμπιακό είπε: «Φέτος θα είναι μία άλλη χρονιά για μένα, με νέα σχέδια. Είμαι σίγουρος πως θα παίξω σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League και θα έχω αυτοπεποίθηση ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αναφέρθηκε και σε όσα ακουλούθησαν μετά την περιπέτεια της απαγωγής του, πριν από περίπου ένα μήνα: «Πρόσφατα αρραβωνιάστηκα με την κοπέλα μου. Θα έρθει μαζί μου στην Ελλάδα και θα έχουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε τα σχέδια του γάμου μας. Το σημαντικό, όμως, είναι πως νιώθω ήρεμος σε όλα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version