Site icon NewsIT

ΕΠΟ: «Δεν είχαμε καμία σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ»

08.09.2022 | 13:00
ΕΠΟ: «Δεν είχαμε καμία σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ»

Η ΕΠΟ διαχωρίζει τη θέση της στον ορισμό Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι, ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Superleague 1.

Τη στιγμή που ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου από τον αρχιδιαιτητή, Μπένετ, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (σ.σ. πρώτη φορά Έλληνας ρέφερι σε ντέρμπι μετά το 2018) η ΕΠΟ πήρε θέση και.. αποστάσεις από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται από την ΕΠΟ, η ΚΕΔ “… λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version