Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

ΕΠΟ: “Στον Κοντονή πέταξε το μπαλάκι η FIFA, όχι σε εμάς”

ΕΠΟ: “Στον Κοντονή πέταξε το μπαλάκι η FIFA, όχι σε εμάς”

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως η ΕΠΟ πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα, αν δεν θέλει να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Η ομοσπονδία δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, τονίζοντας πως η FIFA δεν πέταξε το μπαλάκι σ’ αυτήν, αλλά στα χέρια του Κοντονή.

“Το μπαλάκι η FIFA το έριξε στα χέρια του Κοντονή, όχι στην ΕΠΟ. Του πρότειναν και λύσεις για να ξεκινήσει το Κύπελλο, όμως δεν έκανε πίσω. Αν οι διεθνείς ομοσπονδίες διαπίστωναν πως την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ τότε θα κάναμε τα πάντα για να δώσουμε λύσεις. Η FIFA όμως, δεν απευθύνθηκε σε εμάς”, αναφέρουν κύκλοι της ΕΠΟ.

“Τα μέτρα που έχει πάρει ο Κοντονής είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Η FIFA δεν ήρθε γιατί η ΕΠΟ έκανε κάποια παράβαση αλλά γιατί ο Κοντονής παρενέβη στο αυτοδιοίκητο. Όταν θα πάρει πίσω την απόφαση του θα καθίσουμε ξανά στο ίδιο τραπέζι και εκεί θα δούμε ποιες οι ευθύνες μας και πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών της FIFA και της UEFA. Δεν θα γίνει επειδή το θέλει ο Κοντονής”, προσθέτουν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε