Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Εργκίν Αταμάν για Παναθηναϊκό: «Μπορεί να έχουμε μια πολύ σημαντική μεταγραφή»

Εργκίν Αταμάν για Παναθηναϊκό: «Μπορεί να έχουμε μια πολύ σημαντική μεταγραφή»
Eurokinissi

Μιλώντας σε Μέσο της Τουρκίας, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή, τονίζοντας πως δεν θέλει να αναφέρει το όνομα του παίκτη.

Μετά την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα νέο μεταγραφικό “μπαμ”. Ο Εργκίν Αταμάν είναι αυτός που άφησε να εννοηθεί ότι το “τριφύλλι” έχει κάτι… δυνατό στα “σκαριά”, δίνοντας μια μεγάλη συνέντευξη μιλώντας εφ’ όλης της ύλης στο “TRT Spor”.

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως ο Μπράουν ήταν ο αγαπημένος του γκαρντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μετά τον Κώστα Σλούκα και στη συνέχεια ανέφερε: “Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μια πολύ σημαντική μεταγραφή… Επιτρέψτε μου να κρατήσω το όνομά του!”.

Παράλληλα, μίλησε και για την ιστορική σεζόν του Παναθηναϊκού, αλλά και για το μήνυμα που δέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό που κάναμε στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο πράγμα. Πηγαίνετε και βάλτε την Μπαρτσελόνα να παίξει τον τελικό… Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 17ος την περασμένη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε 6 πρωταθλήματα Euroleague, αλλά οι Έλληνες λένε ότι αυτή η σεζόν είναι ιστορική. Δύο ημέρες μετά την Euroleague, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου τηλεφώνησε και με συνεχάρη λέγοντάς μου: “Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε εδώ συνέβαλε πολύ στην αδελφότητα του τουρκοελληνικού λαού””.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις