Site icon NewsIT

Εργκίν Αταμάν: Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν απαίσια

12.10.2024 | 19:25
Εργκίν Αταμάν: Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν απαίσια

BASKET LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με το ζόρι (96-93) και ο Εργκίν Αταμάν δεν… κρύφτηκε, σχολιάζοντας την παρουσία της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε πολύ κοντά στο “μπαμ”, αλλά -τελικά- η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν αυτή που έφτασε στη νίκη.

Ο Τούρκος κόουτς, όμως, δεν είχε κανένα λόγο να πανηγυρίζει, αναφέροντας ότι ο “δικέφαλος του Βορρά” θα έπρεπε να είχε κερδίσει και ότι οι “πράσινοι” έβγαλαν κούραση και πως ήταν απαίσιοι στην άμυνα.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

“Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ειδικά ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ. Είχαμε απαίσια άμυνα. Κάθε φορά μας κέρδιζαν στο 1v1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε αρκετά, ο Ρέιολντς ήταν εκτός παρκέ γιατί είχε 4 φάουλ. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με αυτό το μπάσκετ που έπαιξε.

Είμαστε κουρασμένοι, κάποιοι από τους παίκτες μας είχαν κακή απόδοση επιθετικά. Στην άμυνα όλη η ομάδα δεν ήταν καλή, γιατί το να δεχθούμε 93 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πολλοί για εμάς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version