Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Εργκίν Αταμάν πριν το Super Cup: Εύχομαι οι παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν ξεχάσει την περσινή σεζόν

Εργκίν Αταμάν πριν το Super Cup: Εύχομαι οι παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν ξεχάσει την περσινή σεζόν
Eurokinissi

Παραμονές του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον Άρη για το Super Cup (28.09.2024, 17:15), ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη δυσκολία που καλείται να διαχειριστεί φέτος το “τριφύλλι”, στο να παραμείνει στην κορυφή μετά την περσινή ονειρική σεζόν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup, ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν τη σεζόν 2013/14, αφού η φετινή θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Εύχομαι οι παίκτες μου να έχουν ξεχάσει την περυσινή σεζόν, γιατί είναι παρελθόν. Να είναι έτοιμοι για την νέα γιατί θα είναι πιο δύσκολη. Είχαμε μια καλή προετοιμασία παρά τις απουσίες και έχουμε ένα καλό και έμπειρο ρόστερ. Αύριο αρχίζει μια νέα σεζόν και όλοι έχουν καταλάβει πόσο πολύ θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να μείνουμε στην κορυφή».

Για το πόσο εύκολο είναι διαλέξει έξι ξένους και να κόψει κάποιους άλλους: «Η απάντησή μου είναι ίδια με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Έχουμε τραυματίες παίκτες και τώρα είναι εύκολο να επιλέξω τους έξι για το τουρνουά. Όμως στην συνέχεια πραγματικά θα είναι δύσκολο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις