Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη το Περιστέρι (12/02, 20:15, ΕΡΤ3) στον δεύτερο προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να κάνει το πρώτο από τα τρία “βήματα” που έχει μπροστά της, για να κατακτήσει τον τίτλο.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον αυριανό προημιτελικό του Παναθηναϊκού και τόνισε πως η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο τα ματς, ανάλογα με τη διοργάνωση, αλλά θέλει να παίξει το μπάσκετ της και να κατακτήσει την κούπα, αν και -όπως ανέφερε- το Κύπελλο Ελλάδας δεν είναι από τους κύριους στόχους. Παράλληλα, επεσήμανε πως οι “πράσινοι” δεν βρίσκονται στην αγορά, για ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν…
Για το ξεκίνημα του Κυπέλλου: «Παίζουμε κάθε ματς με τον ίδιο τρόπο, επομένως δεν έχει σημασία για εμάς αν είναι Κύπελλο, πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια φέτος, επομένως και αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για το αν θέλει να προσθέσει το Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του: «Φυσικά, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αλλά παίρνεις το Κύπελλο μετά από 2-3 αγώνες, οπότε για μένα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Την Ευρωλίγκα την κερδίζεις μετά από 40-41 παιχνίδια, στο πρωτάθλημα έχεις επίσης πάνω από 30 ματς μαζί με τα playoffs. Eδώ παίζεις τρία παιχνίδια, άμα κερδίσεις είναι εντάξει, αν όχι και πάλι είναι εντάξει. Δεν είναι ο κύριος στόχος μας, να κερδίζουμε τα Κύπελλα, αλλά ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε».
Για την περίπτωση ενίσχυσης στη θέση «5»: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στην αγορά για παίκτη, σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο. Αν κάποιος μάνατζερ ή ατζέντης μας προτείνει κάποιο παίκτη, δεν ξέρω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου».