Αθλητικά

Έρικ Λαμέλα: Ιταλός σπίκερ «τρελάθηκε» με το πρώτο γκολ του Αργεντινού στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η γκολάρα του Έρικ Λαμέλα μέσα στην Τούμπα, όπως την περιέγραψε Ιταλός σπίκερ

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ (1-2) με τον Έρικ Λαμέλα να πετυχαίνει και τα δυο γκολ των “κιτρινόμαυρων”, στην κορυφαία του εμφάνιση με τη φανέλα της Ένωσης.

Μάλιστα, το 1-0 της ΑΕΚ ήταν ένα πραγματικό αριστούργημα, με τον Έρικ Λαμέλα να πιάνει μια μονοκόμματη σουτάρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λάζαρου Ρότα.

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά και από όλους τους φίλους των “κιτρινόμαυρων”. Παράλληλα, ο “κεραυνός” του Έρικ Λαμέλα “τρέλανε” και έναν Ιταλό σπίκερ.

Παρατεταμένο ουρλιαχτό για το γκολ του Αργεντινού, με τον Ιταλό να το περιγράφει ως “φαινόμενο”, “υπέροχο” και “φανταστικό”.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα