Site icon NewsIT

Έρικσεν: Το BBC απολογήθηκε για τη συνεχή προβολή των πλάνων της κατάρρευσης του Δανού

13.06.2021 | 10:38
Έρικσεν: Το BBC απολογήθηκε για τη συνεχή προβολή των πλάνων της κατάρρευσης του Δανού

Soccer Football - Euro 2020 - Group B - Denmark v Finland - Parken Stadium, Copenhagen, Denmark - June 12, 2021 Denmark's Christian Eriksen receives medical attention after collapsing during the match Pool via REUTERS/Jonathan Nackstrand

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε το BBC για την συνεχή προβολή των πλάνων της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν και των προσπαθειών να του γίνει ανάνηψη στη χθεσινή αναμέτρηση Δανίας-Φινλανδίας για το Euro 2020.

Το αγγλικό BBC, όπως και άλλα Μέσα, δέχτηκε σφοδρή κριτική για την επιλογή να προβάλλει διαρκώς -ακόμα κι όταν διακόπηκε η μετάδοση- πλάνα από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και των προσπαθειών που έκαναν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή. 

«Απολογούμαστε σε όλους όσοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που μεταδόθηκαν. Η κάλυψη μέσα από το στάδιο ελέγχεται από την UEFA και μόλις το παιχνίδι διακόπηκε σταματήσαμε τη μετάδοση στον αέρα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στην απολογία του το BBC.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, από την πλευρά του, που ήταν στο πάνελ του BBC ως σχολιαστής τη στιγμή του παρολίγον μοιραίου συμβάντος, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, τονίζοντας: «Κατανοώ ότι κάποιοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που προβλήθηκαν, όπως κι εμείς. Προφανώς όμως ήταν τα πλάνα από τη μετάδοση που έχει αναλάβει η UEFA και δεν ήταν στον έλεγχό μας. Έπρεπε να είχαν μείνει σε ένα ευρύτερο πλάνο του γηπέδου. Ζητάμε συγγνώμη. Στα 25 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν η πιο δύσκολη, δυσάρεστη και φορτισμένη στιγμή μου στον αέρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version