Site icon NewsIT

ΕΡΤ και glomex μαζί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

17.07.2024 | 16:53
ΕΡΤ και glomex μαζί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το περιεχόμενο των Ολυμπιακών Αγώνων “Paris 2024™”, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της τετραετίας που μεταδίδεται από τη δημόσια τηλεόραση, θα είναι διαθέσιμο μέσω αποσπασμάτων και στη glomex, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΡΤ με τη Phaistos Networks.

Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη συνέργειά τους για τη διάθεσή των αποσπασμάτων του UEFA EURO 2024™, η ΕΡΤ αξιοποιεί και πάλι τις δυνατότητες της glomex προκειμένου να συμβάλλει στον εμπλουτισμό του περιεχομένου των online μέσων της χώρας και να δημιουργήσει έναν επιπλέον «χώρο συνάντησης» του online κοινού με το Ολυμπιακό Ιδεώδες.

Η πλέον ιστορική στιγμή της παγκόσμιας αθλητικής επικαιρότητας, οι προσπάθειες των 101 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, τα μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ ξεκινούν στο Παρίσι στις 26 Ιουλίου και μέσω της συνεργασίας τους, ΕΡΤ και glomex θα μεταφέρουν το περιεχόμενο των Ολυμπιακών Αγώνων στο online κοινό της ελληνικής επικράτειας.

Από την Τελετή Έναρξης ως και την Λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, οι επισκέπτες των περισσότερων από 350 συνεργαζόμενων με τη glomex websites, θα έχουν στη διάθεσή τους video αποσπάσματα από τις μεταδόσεις των καναλιών της ΕΡΤ, όπως στιγμιότυπα, highlights, βραβεύσεις, συνεντεύξεις κ.α. και θα απολαύσουν τις προσπάθειες και το πάθος των 10.500 αθλητών του κόσμου, στα αγαπημένα τους websites.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version