Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Έρχεται και… βουλιάζει το αεροδρόμιο

Έρχεται και… βουλιάζει το αεροδρόμιο
Ο Σίντνεϊ Γκοβού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αναμένεται απόψε (23:00) στην Αθήνα. Ενθουσιασμός στον κόσμο που ετοιμάζει υποδοχή αλά Σισέ.

Η γκρίνια και οι διαφωνίες στα διοικητικά μπορεί καλά να κρατούν, ωστόσο αυτά δεν εμποδίζουν την ενίσχυση της ομάδας. Όπως και το περσινό καλοκαίρι έτσι και το φετινό το “Ελευθέριος Βενιζέλος” αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα για να υποδεχθεί έναν Γάλλο σούπερ σταρ. Ο Σίντνεϊ Γκοβού βρίσκεται προ των πυλών και ο κόσμος του τριφυλλιού ετοιμάζει υποδοχή ανάλογη με αυτή που έτυχε και ο Τζιμπρίλ Σισέ.
 
Οι δύο Γάλλοι αναμένεται να συνθέσουν “φονικό” δίδυμο στην επίθεση του τριφυλλιού, ενώ πλαισιωμένοι από τους Λέτο, Νίνη, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη θα φτιάξουν μία εξαιρετική εξάδα παικτών από την μέσα και μπροστά.
 
Ο Γάλλος διεθνής βρίσκεται το Μαρόκο για τις καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά θα κάνει ένα διάλειμμα για να περάσει από την Αθήνα για τις υπογραφές. Στις 23:00 θα αφιχθεί ο διεθνής άσος στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

Παράλληλα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι “πράσινοι” περιμένουν την απάντηση του Μαρσέλο Μπορντόν. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Σάλκε είναι ο πρώτος στόχος και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πει και αυτός το “ναι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε