Αθλητικά

Έσμιξαν ξανά Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αχμέτ Χασάν – Η «ερυθρόλευκη» φωτογραφία στην Τουρκία

Τους… ενώνει η φανέλα του Ολυμπιακού. Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αχμέτ Χασάν βρέθηκαν ως αντίπαλοι στην Τουρκία, αλλά έσπευσαν να βγάλουν μία φωτογραφία για να θυμούνται τη συνάντηση τους.

Η Κόνιασπορ του Αχμέτ Χασάν κέρδισε το περασμένο Σάββατο (05.03.2022) την Γαλατάσαραϊ του Ομάρ Ελαμπντελαουί με σκορ 2-0, με τον επιθετικό τον “ερυθρόλευκων” (έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού) να ανοίγει το σκορ.

Μετά τη λήξη του αγώνα για το πρωτάθλημα Τουρκίας, Ομάρ και Χασάν έβγαλαν μια φωτογραφία μαζί αγκαλιασμένοι, την οποία μοιράστηκε ο Χασάν στα social media.

XASAN ELAMPNTELAOYI

Να θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2021 ο Χασάν -παίζοντας στον Ολυμπιακό- είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε πανηγυρίσει με μια φανέλα του Ελαμπντελαουί, θέλοντας έτσι να στηρίξει τον Νορβηγό μπακ, στην περιπέτεια υγείας που περνούσε.

XASAN OMAR INTIME

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα