Site icon NewsIT

Εθνική Αγγλίας: Ανακοινώθηκε η προεπιλογή των “Λιονταριών” για το Euro

16.05.2016 | 13:45
ΦΩΤΟ twitter.com/England

ΦΩΤΟ twitter.com/England

Ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόγκσον ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την προεπιλογή των “Λιονταριών” για το Euro 2016.

Σε αυτό το πρώτο κάλεσμα για το Euro υπάρχει ο πιτσιρικάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, αλλά και οι Χέντερσον και Γουίλσιρ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γουέιν Ρούνεϊ, -ο αρχηγός της ομάδα- που μπορεί να είναι τραυματίας όμως κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ματς του Euro.

Ένα από τα σημαντικά ονόματα που απουσιάζουν είναι αυτό του μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε φέτος ξανά από προβλήματα τραυματισμών, ενώ παράλληλα “κόπηκε” και ο Φιλ Γαγκιέλκα της Έβερτον.

Τα “Λιοντάρια” θα δώσουν τρία φιλικά πριν ταξιδέψουν στη Γαλλία, στα οποία ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να “κόψει” τρεις ποδοσφαιριστές, για να προκύψει η τελική 23άδα.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Φρέισερ Φόρστερ, Τζο Χαρτ, Τομ Χίτον

Αμυντικοί: Ράιαν Μπέρτραντ, Γκάρι Κέιχιλ, Ναθάνιελ Κλάιν, Ντάνι Ρόους, Κρις Σμόλινγκ, Τζον Στόουνς, Κάιλ Γουόλκερ

Μέσοι: Ντέλε Άλι, Ρος Μπάρκλεϊ, Φάμπιαν Ντελφ, Ερίκ Ντιέρ, Ντάνι Ντρινκγουότερ, Τζόρνταν Χέντερσον, Άνταμ Λαλάνα, Τζέιμς Μίλνερ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Άντρος Τάουνσεντ, Τζακ Γουίλσιρ

Επιθετικοί: Χάρι Κέιν, Μάρκους Ράσφορντ, Γουέιν Ρούνεϊ, Ντάνιελ Στάριτζ, Τζέιμι Βάρντι

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version