Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Οι πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Εθνική Ελλάδας: Οι πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
eurokinissi

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τις πρώτες του κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου, με τον Σέρβο τεχνικό να μην επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στις επιλογές του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία, με τον νέο τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να πηγαίνει με… συνταγή Πογέτ.

H «γαλανόλευκη» που πλέον βρίσκεται σε νέα εποχή, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο στο Nations League, αντιμετωπίζοντας στο «Καραϊσκάκης» την Φινλανδία (07/09/24), προτού ταξιδέψει στο Δουβλίνο για να παίξει απέναντι στην Ιρλανδία (10/09/24).

Συγκεκριμένα οι «εκλεκτοί» του Γιοβάνοβιτς είναι οι:  Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Τζόλης, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.

Αναφορικά με τις λιγοστές αλλαγές του Σέρβου, οι Γιώργος Αθανασιάδης, Μανώλης Σάλιακας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Ντόη, Χάρης Τσιγγάρας και Ταξιάρχης Φούντας βρίσκονται εκτός.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις