Site icon NewsIT

Εθνική Ελλάδας: Οι πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

26.08.2024 | 13:37
Εθνική Ελλάδας: Οι πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τις πρώτες του κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου, με τον Σέρβο τεχνικό να μην επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στις επιλογές του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία, με τον νέο τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να πηγαίνει με… συνταγή Πογέτ.

H «γαλανόλευκη» που πλέον βρίσκεται σε νέα εποχή, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο στο Nations League, αντιμετωπίζοντας στο «Καραϊσκάκης» την Φινλανδία (07/09/24), προτού ταξιδέψει στο Δουβλίνο για να παίξει απέναντι στην Ιρλανδία (10/09/24).

Συγκεκριμένα οι «εκλεκτοί» του Γιοβάνοβιτς είναι οι:  Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Τζόλης, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.

Αναφορικά με τις λιγοστές αλλαγές του Σέρβου, οι Γιώργος Αθανασιάδης, Μανώλης Σάλιακας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Ντόη, Χάρης Τσιγγάρας και Ταξιάρχης Φούντας βρίσκονται εκτός.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version