Site icon NewsIT

Εθνική Ελλάδας: Tα μάτια του Σκίμπε στο Europa League

13.02.2017 | 19:59
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Από... κόσκινο περνάει τους Ελληνες ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, για να διαπιστώσει την κατάστασή τους.

 

Έτσι, στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ για το Europa League, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου θα βρεθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε, ενώ την ίδια ημέρα ο συνεργάτης του, Κώστας Τσάνας, θα είναι στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Γερμανός εκλέκτορας και το επιτελείο του (Τσάνας, Στράτος) παρακολούθησαν τις ακόλουθες αναμετρήσεις: Σεντ Τρούιντεν-Μαλίν, Λεβαδειακός-ΑΕΚ (25 Ιανουαρίου), Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ (28 Ιανουαρίου), ΑΕΚ-Λεβαδειακός (1 Φεβρουαρίου), Ολυμπιακός-Άρης (2 Φεβρουαρίου), Μπορούσια Ντόρτμουντ-Λειψία (4 Φεβρουαρίου), Μπόχουμ-Καρλσρούη, Πανιώνιος-Ξάνθη (5 Φεβρουαρίου), Ελλάδα-Τουρκία (φιλικοί Εθνικής Νέων, 7 & 9 Φεβρουαρίου), Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός-Ατρόμητος (8 Φεβρουαρίου), Ολυμπιακός-ΑΕΛ (11 Φεβρουαρίου) και Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (12 Φεβρουαρίου).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version