Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Η χειραψία του Κώστα Σλούκα με τον Τόμας Γουόκαπ στην προπόνηση

Εθνική μπάσκετ: Η χειραψία του Κώστα Σλούκα με τον Τόμας Γουόκαπ στην προπόνηση
Facebook/hellenic basketball federation

Η ΕΟΚ πόσταρε φωτογραφίες από τη σημερινή (19.06.2024) προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ και αυτή που ξεχωρίζει είναι η χειραψία του Κώστα Σλούκα με τον Τόμας Γουόκαπ.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη τέθηκαν σήμερα (19.06.2024), όπως αναμενόταν, οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Γουόκαπ. Οι τέσσερις παίκτες ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής μπάσκετ, η οποία ξεκίνησε πριν δυο ημέρες την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό Τουρνουά στο ΣΕΦ.

Για πρώτη φορά, από την περασμένη Δευτέρα (17.06.2024), όταν άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης είχε στη διάθεσή του και τους 19 παίκτες που είχε καλέσει, συμπεριλαμβανομένων και των Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το “παρών” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έκανε το δικό του καλωσόρισμα. Απ’ την μεριά του, ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για πρώτη φορά σε όλους τους παίκτες μαζί, θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες ημέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Η ΕΟΚ ανέβασε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση, όπου εμφανίζονται οι τέσσερις τελευταίοι διεθνείς που ενσωματώθηκαν. Από αυτές, το.. ενδιαφέρον τράβηξε περισσότερο η αγκαλιά του Κώστα Σλούκα με τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και η χειραψία του αρχηγού του Παναθηναϊκού, με τον Τόμας Γουόκαπ (υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνύπαρξη των δυο στην ομάδα, μετά και όσα έγιναν στους τελικούς της Basket League).

Την Παρασκευή (21.06.2024) θα γίνει το πρώτο από αυτά στο ΣΕΦ, με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ ακολουθεί το τουρνουά “AEGEAN Ακρόπολις”, με την Εθνική να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25.06) και τις Μπαχάμες (27.06)

Το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ

2 Ιουλίου

Αίγυπτος – Δομινικανή Δημοκρατία (17:30)

Σλοβενία – Κροατια (21:00)

3 Ιουλίου

Κροατία – Νέα Ζηλανδία (17:30)

Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα (21:00)

4 Ιουλίου

Νέα Ζηλανδία – Σλοβενία (17:30)

Ελλάδα – Αίγυπτος (21:00)

6 Ιουλίου

Ημιτελικός ανάμεσα στον 2ο του Group B και τον 1ο του Group A

Ημιτελικός ανάμεσα στον 1ο του Group B και τον 2ο του Group A

7 Ιουλίου

Τελικός (21:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις