Site icon NewsIT

Εθνική μπάσκετ: Με Μιλουτίνοφ η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα

21.02.2023 | 18:26
Εθνική μπάσκετ: Με Μιλουτίνοφ η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα

Η Σερβία προετοιμάζεται για το ματς των προκριματικών του FIBA World Cup 2023 με την Ελλάδα (24.02) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα έχει στη διάθεσή του, μεταξύ άλλων και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η Σερβία θα αγωνιστεί στο ματς με την Εθνική μπάσκετ στα Άνω Λιόσια χωρίς τους παίκτες της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, που παίζουν στη Euroleague.

Επίσης, ο Βασίλιε Μίτσιτς της Αναντολού Εφές δεν θα παίξει σε κανένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Σερβίας.

Αντίθετα, παρόντες θα είναι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ντέγιαν Νταβιντόβατς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και ο Όγκνιεν Γιάραμαζ της Μπάγερν για τους «πλάβι», που χρειάζονται μια νίκη με Ελλάδα ή Μ. Βρετανία (τη Δευτέρα στο Βελιγράδι) για να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η αποστολή της Σερβίας αποτελείται από τους: Μιλουτίνοφ, Νταβίντοβατς, Γιάραμαζ, Ντάνγκουμπιτς, Γέρεμιτς, Τζούρισιτς, Πετσάρσκι, Μπέσλατς, Ραντάνοφ, Γιόβιτς, Μίλετιτς, Ρίστιτς, Γιάγκοντιτς-Κούριζα, Σίμανιτς, Ουσκόκοβιτς και Σαράνοβιτς

Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας μιλώντας για το παιχνίδι με την Ελλάδα τόνισε: «Μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς. Οι Έλληνες παίζουν μαζί εδώ και καιρό. Κρατάμε τη μοίρα μας στα χέρια μας, γιατί δεν προλαβαίνουμε να αναλύσουμε πολύ τον αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίσουμε στην Ελλάδα για να προκριθούμε στο World Cup».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version