Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Με πούλμαν και ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο Παρίσι για την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Εθνική μπάσκετ: Με πούλμαν και ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο Παρίσι για την Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα μέλη της εθνικής μπάσκετ ταξιδεύουν οδικώς, από τη Λιλ για το Παρίσι, ενόψει της αποψινής Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, “παρακάμπτοντας” τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το σαμποτάζ στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Η Εθνική μπάσκετ ταξιδεύει με πούλμαν από τη Λιλ για το Παρίσι, εκεί όπου το βράδυ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη- θα εμφανιστούν ως πρώτοι σημαιοφόροι, στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Το πούλμαν την Εθνικής συνοδεύεται από ισχυρή αστυνομική δύναμη και αναμένεται να ταξιδέψει γρηγορότερα (περίπου 3 ώρες παίρνει η συγκεκριμένη διαδρομή).

Τα 18 διαπιστευμένα μέλη της ελληνικής αποστολής (παίκτες και τεχνικό επιτελείο) θα συμμετάσχουν κανονικά στην ιστορική Τελετή. Μετά το φινάλε της, η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στη Λιλ, ενόψει της αυριανής (27.07.2024, 22:00, Newsit.gr, ΕΡΤ 1) πρεμιέρας του Ολυμπιακού τουρνουά κόντρα στον Καναδά. Ανάλογο πλάνο ακολουθούν και οι υπόλοιπες εθνικές ομάδες που έχουν ως έδρα την Λιλ.

Υπενθυμίζεται ότι η Τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος και αναμένεται φαντασμαγορική, αφού θα πραγματοποιηθεί με σκάφη κατά μήκος του Σηκουάνα, περνώντας από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις