Site icon NewsIT

Εθνική μπάσκετ: Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη ελαφρά θλάση και προλαβαίνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

17.07.2024 | 16:40
Εθνική μπάσκετ: Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη ελαφρά θλάση και προλαβαίνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Τολιόπουλο στην Εθνική μπάσκετ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Η μαγνητική που έβγαλε ο Βασίλης Τολιόπουλος σήμερα (17.07.20214) στη Θεσσαλονίκη έδειξε πως έχει υποστεί μικρού βαθμού θλάση στο μυ της ωμοπλάτης, το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων στην Εθνική μπάσκετ.

Αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος γκαρντ ίσως χάσει το φιλικό που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (22.07.2024) με την Σερβία στο Βελιγράδι, ωστόσο θα είναι σίγουρα ετοιμοπόλεμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που αρχίζουν το επόμενο Σάββατο απέναντι στον Καναδά.

Με την ομάδα να έχει σήμερα ρεπό, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τσιάρας ταξίδεψε στη Γαλλία για να επισκεφτεί τόσο τις εγκαταστάσεις σε Λιλ και Παρίσι, όσο και να έχει επαφές με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής.

Με το ταξίδι της Εθνικής να πλησιάζει, ο σκοπός αυτής της “χαρτογράφησης” είναι να ρυθμιστούν δια ζώσης όλες οι λεπτομέρειες της εκεί παρουσίας και διαμονής της με άμεση συνεννόηση με τους διοργανωτές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version