Site icon NewsIT

Εθνική μπάσκετ: Πρώτη προπόνηση χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Σλούκα ενόψει του Προολυμπιακού του ΣΕΦ

17.06.2024 | 12:33
Εθνική μπάσκετ: Πρώτη προπόνηση χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Σλούκα ενόψει του Προολυμπιακού του ΣΕΦ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με αρκετές απουσίες η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής μπάσκετ, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ. Μεταξύ άλλων, απουσίασαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Σλούκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης υποδέχθηκε εννέα παίκτες στο ΣΕΦ, στο ξεκίνημα της προετοιμασία της εθνικής μπάσκετ, ενόψει της συμμετοχής στο Προολυμπιακό Τουρνουά το διάστημα 2 έως 7 Ιουλίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει 19 παίκτες, αλλά η ένταξή τους θα είναι σταδιακή, καθώς οι διεθνείς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την περασμένη Παρασκευή (14.06.2024) τις υποχρεώσεις τους στους τελικούς της Basket League και γι’ αυτό θα ενσωματωθούν τελευταίοι, δηλαδή την Τετάρτη (19.06).

Έτσι από τους 19 παίκτες της προεπιλογής παρόντες ήταν μόνο οι Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Χουγκάζ, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας και Νεοκλής Αβδάλας.

Οι Παπανικολάου, Καλάθης, Λαρεντζάκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Μήτογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκης, Γουόκαπ θα μπουν τις επόμενες ημέρες, ενώ για τον Σλούκα εκκρεμεί να αποσαφηνιστεί το μέγεθος του τραυματισμού του από τη μαγνητική.

Με τα χρονικά περιθώρια της προετοιμασίας να είναι εκ των πραγμάτων “στενά”, την Παρασκευή (21.06.2024), υπάρχει προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο ΣΕΦ με την παρουσία θεατών με αντίπαλο την Πολωνία.

Το τριήμερο 25-27/6 που θα διεξαχθεί το τουρνουά “Aegean Ακρόπολις”, η εθνική θα παίξει με το Μαυροβούνιο στις 25/6 και με τις Μπαχάμες στις 27/6.

Την Πέμπτη (20.06.2024, 13:30), ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης και οι διεθνείς θα τεθούν στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου στην καθιερωμένη Media Day.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version