Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Βασίλης Σπανούλης και Παναγιώτης Γιαννάκης «με την ίδια συγκίνηση στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου»

Εθνική μπάσκετ: Βασίλης Σπανούλης και Παναγιώτης Γιαννάκης «με την ίδια συγκίνηση στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου»
Eurokinissi

Η συνεισφορά τους στην Εθνική μπάσκετ, τεράστια. Παναγιώτης Γιαννάκης και Βασίλης Σπανούλης μπήκαν στο ίδιο «κάδρο», μέσω της ανάρτησης της ΕΟΚ.

Παναγιώτης Γιαννάκης και Βασίλης Σπανούλης υπηρέτησαν την Εθνική μπάσκετ, φέρνοντας μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα. Από παίκτες και ηγέτες, μέχρι την άκρη του πάγκου της Γαλανόλευκης.

Και εάν ο “Δράκος” του ελληνικού μπάσκετ μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το ιστορικό Eurobasket του 1987 ως παίκτης και το Eurobasket 2005 ως προπονητής, ο Βασίλης Σπανούλης υπήρξε παίκτης του στο τουρνουά του Βελιγραδίου και θέλει να παραμείνει στα.. χνάρια του.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον στην άκρη του πάγκου της Εθνικής μπάσκετ και στην πρεμιέρα της γαλανόλευκης στο Προολυμπιακό τουρνουά, είδε τον Παναγιώτη Γιαννάκη να βρίσκεται στις court seats του ΣΕΦ.

Η ΕΟΚ δεν άφησε αυτή τη “δυνατή” εικόνα ασχολίαστη και έκανε μια χαρακτηριστική ανάρτηση, παρουσιάζοντάς τους τη στιγμή της ανάκρουσης του Εθνική ύμνου, πριν το “τζάμπολ” του ματς με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

“Με την Εθνική Ομάδα μια ζωή… Από το παρκέ στην άκρη του πάγκου… Με την ίδια συγκίνηση στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου” σχολίασε ο λογαριασμός της ΕΟΚ στα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις