Site icon NewsIT

Εθνική μπάσκετ: Βίντεο από το τρελό πάρτι στα αποδυτήρια με «Ελλάς ολέ ολέ δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ»

08.07.2024 | 02:10
Εθνική μπάσκετ: Βίντεο από το τρελό πάρτι στα αποδυτήρια με «Ελλάς ολέ ολέ δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ»

Ξέφρενο γλέντι στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για τη νίκη 80 – 69 επί της Κροατίας στο ΣΕΦ και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Ελλάς ολέ ολέ δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ» φώναζαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ και ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη – πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για πρώτη φορά έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.

Με τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη να κρατά μία ολυμπιακή δάδα από αυτές που μεταφέρουν την ολυμπιακή φλόγα, όλη η ομάδα, παίκτες, τεχνικό team, ακόμα και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επιδόθηκαν σε ένα ξέσπασμα χαράς.

Στο σύνθημα «Ελλάς ολέ ολέ δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ», που παραπέμπει στο Euro 2004, εννοείται ότι πήρε μέρος και ο σούπερ σταρ της εθνικής, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο αρχηγός της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων, Κώστας Παπανικολάου, έδωσε το σύνθημα για το «ένα – δύο – τρία Ελλάς».

Την ίδια στιγμή ο Νικ Καλάθης έτριβε το κεφάλι του Βασίλη Σπανούλη και ο προπονητής ανταπέδωσε με μία μεγάλη αγκαλιά.

https://youtu.be/YUzI5RLVS4I

Να σημειωθεί ότι κανείς από τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της Ελλάδας δεν έχει συμμετάσχει ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version