Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Εθνική πόλο γυναικών: Tα δάκρυα και η συγκίνηση των Ελλήνων διεθνών μετά τον τελευταίο τους αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Εθνική πόλο γυναικών: Tα δάκρυα και η συγκίνηση των Ελλήνων διεθνών μετά τον τελευταίο τους αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Εθνική πόλο γυναικών ολοκλήρωσε το ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τις Ελληνίδες αθλήτριες να είναι αρκετά συγκινημένες μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους μετά το τέλος του αγώνα τους απέναντι στον Καναδά και την 7η θέση που κατέλαβαν στο τουρνουά.

Η Εθνική πόλο γυναικών συνέτριψαν 19-10 τον Καναδά στο τελευταίο τους παιχνίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ολοκληρώνει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση. Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου είχαν συγκινηθεί ιδιαίτερα και αρκετές από αυτές έβαλαν τα κλάματα αφού κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.

Μια πολύ όμορφη εικόνα, η οποία δείχνει την ανθρώπινη πλευρά των αθλητών – αθλητριών όπου στα βουρκωμένα πρόσωπα τους αποτυπώνονται οι θυσίες και οι κόποι των προηγούμενων ετών, για να μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφαία αθλητική δραστηριότητα του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική πόλο ολοκλήρωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες καταλαμβάνοντας την 7η θέση της κατάταξης, έχοντας συνολικά μια θετική παρουσία στο τουρνουά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις