Αθλητικά

Εθνική πόλο γυναικών: Βασιλική Πλευρίτου και Έλενα Ξενάκη πήραν τα βραβεία MVP στο World Cup της Κίνας

MVP του τελικού η Ξενάκη και MVP της διοργάνωσης η Πλευρίτου

Η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας πήρε τη νίκη με 13-9 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup της Κίνας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με πρωταγωνίστριες της Βασιλική Πλευρίτου και Έλενα Ξενάκη.

Οι δύο Ελληνίδες πολίστριες ήταν από τις κορυφαίες παίκτριες της διοργάνωσης και έλαβαν τα δύο βραβεία MVP του World Cup, με την Έλενα Ξενάκη να είναι η καλύτερη του τελικού και την Βασιλική Πλευρίτου σε ολόκληρο το τουρνουά.

Ξενάκη και Πλευρίτου “σάρωσαν” για την Ελλάδα στην Κίνα και ήτα “πυλώνες” της ομάδας στο “δρόμο” προς το ιστορικό χρυσό μετάλλιο.

 

Ολόκληρη η Εθνική Ομάδα πάντως, ήταν εντυπωσιακή στο World Cup.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα