Site icon NewsIT

Εuro 2016: Αγγλία… δεν κερδίζεις στις πρεμιέρες! Κακή, αλλά ψυχάρα η Ρωσία

12.06.2016 | 09:36
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Ούτε τώρα! Η Αγγλία και πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει σε πρεμιέρα Euro! Ηρθε ισόπαλη με την Ρωσία (ισοφάρισε στις καθυστερήσεις) και πλέον μετράει 5 ισοπαλίες και 4 ήττες μετράει η Αγγλία στην έναρξη της της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δείτο το live

Η ομάδα του Νησιού ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, είχε δοκάρι, άνοιξε το σκορ, αλλά στο τέλος της αναμέτρησης δέχθηκε ψυχρολουσία με το γκολ της Ρωσίας στο 92′.

Η Αγγλία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και τις έλειψε το γκολ… Από την αρχή της αναμέτρησης με τους Ρώσους τα “λιοντάρια” έπαιζαν επιθετικά και ο “μονόλογός” τους δεν επέτρεψε στην αντίπαλό τους να ενοχλήσουν τον Χαρτ.

 

Ο Αλι “έβγαζε φωτιές”, με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση πατούσε στο γήπεδο ο Λαλάνα, ενώ προβλημάτισε ότι ο Χάρι Κέιν ήταν αυτός που είχε αναλάβει να εκτελεί τα κόρνερ, γεγονός που δεν βγήκε στην Αγγλία…

Στο 7′ ο Γουόκερ πάσαρε στον Λαλάνα, αυτός σούταρε αλλά ο Ακινφέεβ απέκρουσε, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Κέιν δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μετά την κεφαλιά του Άλι.

Στο 17′ ο Χαρτ μπλόκαρε την κεφαλιά του Ιγκνασέβιτς και στο 24′ ο Στέρλινγκ μπήκε στην περιοχή και πριν σουτάρει, τον πρόλαβε με τάκλιν ο πολύ καλός Σμόλνικοβ.

Ο Ακινφέεβ συνέχισε να… καθαρίζει για τη Ρωσία ως τη λήξη του ημιχρόνου και στο 35′ και το 42′ έδιωξε με τις γροθιές σε σουτ του Ρούνεϊ και σέντρα του Ρόουζ.

Η Ρωσία ξεθάρρεψε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά γρήγορα ο αγώνας ισορρόπησε, αφού οι Αγγλοι κρατούσαν με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα, αλλά δεν ήταν το ίδιο καλοί με το πρώτο 45λεπτο.

Οχι, μόνο δεν ήταν καλοί, αλλά παρά λίγο να πετύχουν και αυτογκόλ στο 59′ όταν ο Ντάιερ θόλωσε, έκανε σκαστή κεφαλιά και έδιωξε σωτήρια ο Χαρτ.

Το σουτ του Σμόλοβ στο 63′ ήταν καλό και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ οι Αγγλοι μέσα σε δύο λεπτά σήκωσαν στον… αέρα το “Βελοντρόμ”.

Στο 71′ είχαν δοκάρι, όταν η σούταρε ο Ρούνεϊ από το ύψος του πέναλτι και ο Ακινφέεβ απέκρουσε χαμηλά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

 

 

Στο 73′ ο Ντάιερ… ρέφαρε για την προηγούμενη γκέλα του. Εκτέλεσε άψογα το φάουλ από το ημικύκλιο και έγραψε το 1-0.

 

Ομως, ο αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης και οι Ρώσοι συνέχισαν να το παλεύουν και στις καθυστερήσεις. Δεν είχαν άδικο. Τα κατάφεραν στο 90’+2′ με τον αρχηγό τους, Βασίλι Μπερεζούλτσκι ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ζενίκοβ από αριστερά, η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

 

  
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ, Άλι, Ρούνεϊ (78′ Γουίσλιρ), Λαλάνα, Στέρλινγκ (87′ Μίλνερ), Κέιν.
ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεβ, Σμόλνικοβ, Ιγκνασέβιτς, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σένικοβ, Νόιστεντερ (80′ Γκλουσακόβ), Γκολοβίν (77′ Σιρόκοβ), Σάτοβ, Σμόλοβ (85′ Μαμάεβ), Κοκόριν, Τζιούμπα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version