Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Euro 2016: Η εθνική Ισπανίας χωρίς παίκτη της Μπαρτσελόνα στην 11άδα!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παρέταξε την εθνική Ισπανίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουκρανία χωρίς παίκτη των Καταλανών στην αρχική της σύνθεση – Διαβάστε πριν πόσα χρόνια είχε συμβεί κάτι ανάλογο…

Εδώ και πολλά χρόνια οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποτελούν βασικά “γρανάζια” της εθνικής Ισπανίας, αλλά ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε προκάλεσε αίσθηση με την επιλογή του στο ματς κόντρα στην Ουκρανία, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο εκλέκτορας των “φούριας ρόχας” παρέταξε μια ενδεκάδα χωρίς κανένα παίκτη των Καταλανών, κάτι που είχε να συμβεί για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2005. Δηλαδή, πριν από ακριβώς 10 χρόνια, στο παιχνίδι κόντρα στο Σαν Μαρίνο για προκριματικά του Μουντιάλ 2006.

Η σύνθεση της Ισπανίας στον αγώνα με τους Ουκρανούς:

Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάριο Γκασπάρ (Βιγιαρεάλ), Ετσέιτα (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νάτσο (Ρεάλ), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αλκάνταρα (Μπάγερν), Σαν Χοσέ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Φάμπρεγας (Τσέλσι), Νολίτο (Θέλτα), Ίσκο (Ρεάλ), Πάκο (Βαλένθια)

Η σύνθεση της Ισπανίας στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο το 2005:

Κασίγιας (Ρεάλ), Ράμος (Ρεάλ), Χουανίτο (Μπέτις), Ιμπάνιεθ (Ατλέτικο), Αντόνιο Λόπεθ (Ατλέτικο), Αλμπέλδα (Βαλένθια), Ντε λα Πένια (Εσπανιόλ), Ραούλ (Ρεάλ), Ρέγες (Άρσεναλ), Φερνάντο Τόρες (Ατλέτικο) και Βίγια (Βαλένθια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε