Τρίτη, 2 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Euro 2016: Η μεγάλη ευκαιρία της Κύπρου!

ΦΩΤΟ cfa.com.cy
ΦΩΤΟ cfa.com.cy

Οι πάντες στην Κύπρο ζουν και… αναπνέουν για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016, η οποία μπορεί να τους στείλει στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ισραήλ αναπτέρωσε τις ελπίδες των Κυπρίων για κατάκτηση της 3ης θέσης, η οποία θα έρθει υπό προϋποθέσεις.

Ο ένας αντίπαλος της Κύπρου, είναι αυτός που θα τεθεί απέναντι της την Τρίτη το βράδυ, στο ΓΣΠ. Η Βοσνία επικράτησε της Ουαλίας στη Ζελένιτσα και διατηρήθηκε και αυτή ζωντανή στο… κυνήγι των μπαράζ.

Η Κύπρος θέλει μόνο τη νίκη επί της Βοσνίας και παράλληλα να μη φύγει με τους τρεις βαθμούς το Ισραήλ από την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο, κάτι που δεν είναι απίθανο.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, η Βοσνία θα είναι αυτή που θα τερματίσει στην 3η θέση εκτός και αν το Ισραήλ πετύχει το διπλό επί του Βελγίου ενώ σε περίπτωση νίκης, τότε οι Βόσνιοι δεν θα ενδιαφέρονται καν για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει στη διάθεση του και τους 23 ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του στην αναμέτρηση στο Ισραήλ.

Στο κατάμεστο ΓΣΠ όμως θα βρεθεί και ο Εντίν Τζέκο. Ο διεθνής επιθετικός της Ρόμα κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό, προπονήθηκε κανονικά και φαίνεται ότι δεν θα έχει πρόβλημα να παίξει την Τρίτη στη Λευκωσία για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του

2ος όμιλος

1. Βέλγιο 20 (21-4)
2. Ουαλία 18 (9-4)
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 14 (14-10)
4. Ισραήλ 13 (15-11)
5. Κύπρος 12 (14-14)
6. Ανδόρα 0 (3-30)

Τελευταία αγωνιστική (13/10)
Βέλγιο – Ισραήλ
Κύπρος – Βοσνία
Ουαλία – Ανδόρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε