Αθλητικά

Euro 2016: Σοκ στη Γερμανία με Κεντίρα!

Euro 2016 τέλος για τον Σάμι Κεντίρα. Ο Γερμανός μέσος δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον ημιτελικό με τον νικητή του ζευγαριού Γαλλία - Ισλανδία, αλλά ούτε στον τελικό, εφόσον περάσουν τα "πάντσερ".

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε τραυματίας από τον προημιτελικό της Γερμανίας με την Ιταλία, δίνοντας τη θέση του στον Σβαϊνστάιγκερ.

Ο τραυματισμός αποδείχθηκε σοβαρός, καθώς σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, ο Κεντίρα θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Να σημειωθεί πως η Γερμανία δεν θα έχει στον ημιτελικό ούτε τον Ματ Χούμελς, καθώς ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα