Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Eurobasket 2017 – Εθνική Ελλάδας: Νίκη με Πολωνία ή σπίτι!

Eurobasket 2017 – Εθνική Ελλάδας: Νίκη με Πολωνία ή σπίτι!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Πολωνία το απόγευμα (17:30), στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Eurobasket 2017. Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τη “γαλανόλευκη”. Εάν νικήσει προκρίνεται στους “16”, εάν χάσει πάει σπίτι της!

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Εθνική Ελλάδας καλείται να δείξει χαρακτήρα και να βγάλει μπασκετικό εγωισμό, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας και να περάσει στη νοκ άουτ φάση. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα έχει πραγματοποιήσει πολύ κακές εμφανίσεις μέχρι στιγμής κι αν δεν αλλάξει πρόσωπο κόντρα στους Πολωνούς, θα επιστρέψει πρόωρα στην Αθήνα, έχοντας αποτύχει παταγωδώς στο Eurobasket 2017.

Η Πολωνία δεν είναι κανένα μεγαθήριο, ωστόσο με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η Εθνική Ελλάδας τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο από τη στιγμή, μάλιστα, που το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δύνατο μετά και το νέο πρόβλημα που προέκυψε από τη δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, λίγη ώρα μετά την ήττα από τη Φινλανδία.

Ας ελπίσουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή η Εθνική Ελλάδας θα πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και θα προκριθεί στους “16”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις