Site icon NewsIT

Euroleague – Ολυμπιακός: Πρόγραμμα… βουνό για να αποφύγει τον αποκλεισμό!

27.02.2016 | 12:01
ΦΩΤΟ Eurokinissi instagram.com/olympiacosbc_official

ΦΩΤΟ Eurokinissi instagram.com/olympiacosbc_official

Απομένουν έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του Top 16 της Euroleagie, με τον Ολυμπιακό πλέον να βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Μετά και τη “διπλή” ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελόνα στην Καταλονία -γνώρισε την συντριβή, αλλά έχασε και τη διαφορά (είχε κερδίσει με 12 πόντους στο ΣΕΦ, ενώ ηττήθηκε με 16 (82-66) στη Βαρκελώνη), υπάρχει ένα αγωνιστικό… βουνό μπροστά στους Πειραιώτες προκειμένου να φτάσουν στην πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται σερί νικών, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα (04/03, 21:45), προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές και να μην αποκλειστούν από τα πλέι οφ μετά από 11 χρόνια.

Η ιστορία έχει δείξει πως για να προκριθεί κάποια ομάδα στα πλέι οφ της της Euroleague χρειάζεται 8 νίκες. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει μόνο 3 και θα χρειαστεί άλλες 5 στις εναπομείναντες 6 αγωνιστικές για να περάσει στην επόμενη φάση. Κοινώς, πρέπει να κάνει το 5/6, αλλιώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκλειστεί πρόωρα από τη διοργάνωση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, δεν είναι και το πιο εύκολο καθώς έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Λαμποράλ Κούτσα (εντός), Μπάμπεργκ (εκτός), Ζαλγκίρις (εντός), Ρεάλ Μαδρίτης (εντός), Χίμκι (εκτός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός).

Βαθμολογία
1. Λαμποράλ Κούτσα 6-2
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6-2
3. Ρεάλ Μαδρίτης 5-3
4. Μπαρτσελόνα 4-4
5. Χίμκι 4-4
6. Μπάμπεργκ 3-5
7. Ολυμπιακός 3-5
8. Ζαλγκίρις Κάουνας 1-7

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version