Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Euroleague – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση και τον Διαμαντίδη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το παιχνίδι της Παρασκευής με την Τσεντεβίτα έχει διπλή σημασία για τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφεραν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Τζέιμς Γκιστ.

Η νίκη που θα φέρει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά και η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την διοργανώτρια, είναι τα κίνητρα που έχουν στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, γιατί με νίκη εξασφαλίζουμε την πρόκριση στα playoffs. Παράλληλα, ο αρχηγός και ηγέτης μας, Δημήτρης Διαμαντίδης, θα βραβευτεί από την Ευρωλίγκα, άρα το βράδυ της Παρασκευής θα είναι σπουδαίο για όλους μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη και να τιμήσουμε τον αρχηγό μας. Η Τσεντεβίτα είναι καλή ομάδα, έρχονται από έναν θρίαμβο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και δεν έχουν καμία πίεση. Τους σεβόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σοβαρά ματς», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζέιμς Γκιστ. «Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για μας, επειδή μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο για τα playoffs. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, γιατί παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας. Το ματς είναι επίσης σημαντικό ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα τιμηθεί ως θρύλος της Ευρωλίγκας. Αξίζει όλη τη δόξα του μπάσκετ, λόγω των επιτευγμάτων και της προσωπικότητάς του. Θα του δείξουμε το σεβασμό και την αγάπη μας», ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε