Site icon NewsIT

Europa League: Το τρένο της πρόκρισης “χάνεται” για τον ΠΑΟΚ! Ήττα από την Κράσνονταρ

05.11.2015 | 21:55
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό Europa League ούτε στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ηττήθηκε εύκολα από την Κράσνονταρ στη Ρωσία με 2-0 και το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση αρχίζει να "σβήνει".

Δείτε το LIVE της αναμέτρησης

Οι Ρώσοι κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, η οποία την έφερε πολύ κοντά στην πρόκριση της στους “32” του Europa League. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και πολύ δύσκολα θα κατάφερει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση στον όμιλο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντόρτμουντ διέσυρε την Γκαμπάλα στη Γερμανία με 4-0.

Η βαθμολογία του ομίλου

1.Ντόρτμουντ 10
2.Κράσνονταρ 7
3.ΠΑΟΚ 3
4.Καμπάλα 1

Ο αγώνας

Η Κράσνονταρ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Στο 18′ ο Άρι σούταρε δυνατά, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 23′ ο Λαμπόρντε απείλησε με δυνατό άστοχο σουτ την εστία του Γλύκου. Η τρίτη ευκαιρία των Ρώσων ήταν και η φαρμακερή. Ο Άρι με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αχμέτοφ, έκανε το 1-0 στο 33′.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός ούτε στο δεύτερο μέρος, σε αντίθεση με την Κράσνονταρ. Στο 65′ ο Καμπορέ σούταρε δυνατά, με την μπάλα να “τραντάζει” το δοκάρι του Γλύκου, ενώ στο 66′ οι Ρώσοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλέσιν από τον Χαρίση. Ο Ζοαζίνιο δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-0.

Μετά το 2-0, οι παίκτες του Τούντορ αφυπνίστηκαν, αλλά ήταν αργά. Στο 73′ ο Ροντρίγκες νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ντικάν, ενώ στο 91′ ο Μακ κατάφερε απλά να μειώσει σε 2-1 με ωραίο τελείωμα.

Κράσνονταρ (Όλεγκ Κονόνοφ): Ντίκαν, Καλέσιν (69′ Μαμάεφ), Πετρόφ, Σίγκουρτσον, Γκράνκβιστ, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (69′ Γκαζίντσκι), Λαμπόρντε (62′ Σμόλοφ), Ζοαζίνιο, Καμπορέ, Άρι

Στον πάγκο: Κοτσένκοφ, Στράντμπεργκ, Μπιστρόφ, Βάντερσον

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81′ Κίτσιου), Τζιόλης, Χαρίσης, Σάμπο (58′ Πέλκας), Γκολάσα (68′ Αθανασιάδης), Μακ, Ροντρίγκεζ.

Στον πάγκο: Όλσεν, Τσίμιροτ, Κοροβέσης, Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version