Site icon NewsIT

Εβάν Φουρνιέ: Το χρονικό της άφιξης του Γάλλου με την αποθέωση στο «Βενιζέλος» και τις αντιδράσεις του μπροστά στους οπαδούς

05.09.2024 | 11:32
Εβάν Φουρνιέ: Το χρονικό της άφιξης του Γάλλου με την αποθέωση στο «Βενιζέλος» και τις αντιδράσεις του μπροστά στους οπαδούς

Το video που δημιούργησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να δείξει την αποθεωτική υποδοχή που ετοίμασαν οι φίλοι της ομάδας στον Εβάν Φουρνιέ, αλλά και τις αντιδράσεις του Γάλλου στην “καυτή” ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Το “Ελ. Βενιζέλος” πήρε… φωτιά από τους φίλους του Ολυμπιακού, κατά την υποδοχή του Στεφάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος “αστέρας” του μπάσκετ είδε περίπου 3.000 οπαδούς της ομάδας να τον καλωσορίζουν και έμεινε άναυδος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Καπνογόνα, συνθήματα… αποθέωση για τον Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Λίγες ώρες μετά, οι “ερυθρόλευκοι” -μέσω του καναλιού τους στο youtube παρουσίασαν τη δική τους οπτική γωνία την άφιξη του Γάλου “σούπερ σταρ”.

Το χρονικό της άφιξης του Φουρνιέ

Η έξοδό του από το αεροπλάνο, η χειραψία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τα συνθήματα των οπαδών και οι αντιδράσεις του Γάλλου με όσα έβλεπε να εκτυλίσσονται μπροστά του από τους φίλους του Ολυμπιακού. Μια ερυθρόλευκη βραδιά στο αεροδρόμιο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version