Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Εχασε αλλά προκρίθηκε στον elite round η Εθνική νέων

Εχασε αλλά προκρίθηκε στον elite round η Εθνική νέων

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική νέων στην προκριματική φάση του EURO 2017 και τερμάτισε δεύτερη, σε τριπλή ισοβαθμία στους 6 βαθμούς με Άγγλους (πρώτοι) και Ουαλούς, αλλά προκρίθηκε στον elite round.

Ο Γάλλος διαιτητής της αναμέτρησης, Μπενουά Μιλό, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρέτσο, Σαμπανίδη, Νάτσο, Πανάγου, Στέρλινγκ, Γκριν, Ντέιβις, Φιλντ και Χέπμπορν-Μέρφι.

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την πρόκριση. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Κατά τη γνώμη μου, το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε μας κυρίευσε το άγχος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό που μένει είναι η πανάξια πρόκριση που επιτύχαμε», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Βαλμάς, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός (90΄+3 Μιλόγεβιτς), Μίγγος, Βρουσάι (88΄ Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος, Σαμπανίδης (46΄ Παυλίδης), Πανάγου

ΑΓΓΛΙΑ (Κιθ Ντάουνινγκ): Ράμσντεϊλ, Άρνολντ, ΝταΣίλβα, Ντέιβις, Χάλομπαν, Στέρλινγκ, Χέπμπορν-Μέρφι (80΄ Μαβιντίντι), Γουίλοκ (74΄ Νμέχα), Σάλιμαν, Φιλντ, Γκριν (58΄ Σισενιόν)
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε