Site icon NewsIT

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε

14.08.2024 | 16:27
Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε

Paris 2024 Olympics - Artistic Swimming - Duet Technical Routine - Aquatics Centre, Saint-Denis, France - August 09, 2024. Sofia Evangelia Malkogeorgou of Greece and Evangelia Platanioti of Greece perform. REUTERS/Gonzalo Fuentes

Η σημαιοφόρος της Ελλάδας -μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή- στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, Ευαγγελία Πλατανιώτη, μίλησε για την εμπειρία της στο Παρίσι και εξέφρασε τα παράπονά της, κάνοντας λόγο για αδικία.

Θυμίζουμε ότι η ελληνική ομάδα υπέβαλε ένσταση και δικαιώθηκε, σχετικά με τη βαθμολόγηση που υπήρξε στο τεχνικό πρόγραμμα υπήρξε στο ντουέτο των Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου για την καλλιτεχνικής κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 (έφερε την ανατροπή των δεδομένων και την άνοδό τους στην 8η θέση).

“Μετά από 17 χρόνια, γιατί η πρώτη μου Ολυμπιάδα ήταν το 2012, μετά από τόσους Ολυμπιακούς, κοιτώντας τον κόσμο μέσα από το στάδιο ήταν πολύ συγκινητική στιγμή. Ήταν σαν στιγμή από ταινία. Πολύ μεγάλη τιμή να κρατάς τη σημαία της χώρας σου” ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

“Δεν υπήρχε Έλληνας που να μην συγκινηθεί και να μην νιώσει το δέος. Ήταν εκπληκτικό και από κοντά ακόμα πιο μαγικό. Και μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος ήταν κάτι μοναδικό.

Σαν αθλήτρια δεν έχω υπάρξει σε πιο ξεκούραστη τελετή έναρξης. Ήταν πολύ γρήγορο. Δεν συγκρίνεται με την ενέργεια ενός σταδίου που είναι γεμάτο κόσμο. Ήταν λίγο μακριά όλο αυτό” τόνισε, μιλώντας για την τελετή Έναρξης και Λήξης των Αγώνων.

“Έχουμε πολύ δρόμο για το Λος Άντζελες. Θέλω να δω κατά πόσο το άθλημα μας πώς θα εξελιχθεί. Θα ήθελα να δω βήματα εξέλιξης από τους παράγοντες που το περιβάλλουν, όσον αφορά στα αποτελέσματα και πόσο πολύ χειραγωγούνται οι αγώνες. Δεν αδικήθηκε μόνο η Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες. Ήθελε δηλαδή προσπάθεια από εμάς, με τη δική μας την εκτέλεση και τον βαθμό δυσκολίας να μην πάρουμε μετάλλιο. Ήθελε προσπάθεια από εμάς, τόσο πολύ αδικηθήκαμε” επισήμανε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version