Αθλητικά

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Πάει για μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο του Ευρωπαϊκού υγρού στίβου

Με την τρίτη καλύτερη βαθμολογία προκρίθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκέντρωσε 91,0667 βαθμούς στον προκριματικό και, στον τελικό της Κυριακής (14/8, 10:30) αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση με την Λίντα Τσερούτι.

Η Ιταλίδα ήταν οριακά καλύτερη σήμερα (91,3000β.), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Πλατανιώτη την είχε νικήσει τον Ιούνιο, στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η πρώτη θέση είναι «καπαρωμένη» από την Ουκρανή Μάρτα Φιέντινα, που στον προκριματικό συγκέντρωσε 94,0000 βαθμούς. Από τις υπόλοιπες αθλήτριες, η μόνη που μπορεί να απειλήσει την πρώτη τριάδα είναι η Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία αγωνίζεται με τη σημαία της Αυστρίας και βαθμολογήθηκε με 90,3333.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα